Een nieuw mantra

Vandaag was beter dan gisteren dus morgen wordt weer beter dan vandaag. Dat is mijn nieuwe mantra geworden.

Het feit dat ik om de zoveel uur reikhalzend uitkijk naar mijn favoriete snoepjes aka paracetamol, ibuprofen en oxycodon zegt wel wat over de pijn.

image

Nu heb ik gelukkig nooit onder een vrachtwagen gelegen maar ik begrijp wel waarom dit van tevoren tegen me gezegd werd. Er zijn tissue expanders onder mijn borstspieren geplaatst, en daardoor voelt het alsof er een enorm zware en strakke band om mijn borst zit. Ik kom er nu ook achter hoe vaak je je borstspieren aanspant… Wat dacht je van niesen 🙁

Ik mag nog niet naar huis omdat mijn drains helaas te veel lopen. En aangezien Dennis en ik driehoog wonen midden in het centrum met de wc een verdieping lager, is hier nog even blijven ook verstandiger.

Maar de nachten zijn lang hier en de dagen eigenlijk ook. Lang leve Wi-Fi en Netflix en ach, bij omroep Max voel ik me ook helemaal thuis. Mijn moeder en Dennis vermaken me en dat is meer dan genoeg, ook al doe ik niks gewoon de dag doorkomen is al vermoeiend.

image

Ik ben gelukkig niet meer zo misselijk. Food4Care zou hier alleen ook wel ingevoerd mogen worden, wat boffen de patiënten in het Radboud daarmee!

image

Nou tot zover dit verslag vanaf mijn telefoon (dat is qua typen te doen). Bedankt voor de berichtjes!

NAAR HUIS!!
Dag na de operatie: een klein beetje opkrabbelen
Facebooktwitterpinterestmail
10 reacties op “Een nieuw mantra”
 1. Je moedertje says:
  • @tipsbijkanker says:
 2. Mirjam says:
 3. René says:
 4. Tinus says:
 5. @tipsbijkanker says:
  • Marike says:
 6. Liesbeth says:
 7. Hilde says:
 8. Marijke says:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten