Laatste keer filmen voor BNN – Je Zal Het Maar Hebben

Vandaag heb ik voor het allerlaatst gefilmd voor het BNN-programma Je Zal Het Maar Hebben. In dit programma, dat vanaf februari wordt uitgezonden, worden jonge mensen gevolgd met een ziekte, handicap of beperking. Het programma laat zien waar deze jonge mensen tegenaan lopen maar laat juist ook zien hoe ze desondanks positief in het leven kunt staan. Precies daarom is het een programma waarvan ik vereerd ben eraan mee te mogen doen!

Ik vond het vandaag echt jammer afscheid van de crew te nemen. Zeker na deze bijzondere en onverwachts een beetje emotionele draaidag. Ik heb de crew toch viermaal gezien en drie keer gefilmd met één regisseur. Ze hebben me op persoonlijke, intieme en kwetsbare momenten gezien. Voor mij spannend, maar de gedachte aan hoe fijn ik het zelf had gevonden om dit van een lotgenoot te zien motiveerde me om mezelf eerlijk en kwetsbaar op te stellen en dan maar ook echt alles te laten zien.

Wat een avontuur was het. Wat bijzonder om meegemaakt te hebben, wat ben ik daar dankbaar voor! Het is een van de vele mooie dingen die ik dankzij mijn blog beleefd heb (nog een 11e reden om te gaan bloggen als je ziek bent ;-))

Ik denk dat mijn JZHMH-aflevering echt een mooi document wordt voor mezelf. Ik hoop ooit met mijn kleinkinderen ernaar te kunnen kijken!

Voor mijn omgeving, en voor jullie lezers, zal het een inkijkje in mijn leven zijn. Ik denk dat jullie me echt erin herkennen, maar misschien ook een beetje beter begrijpen wat ik heb doorgemaakt (en eigenlijk nog steeds doormaak).

Mijn oprechte complimenten voor Tim Hofman (die dit programma echt super doet!), en het team van BNN en Zodiak. Zij maken overduidelijk met liefde, respect en integriteit dit mooie programma. Ze dragen erbij dat kijkers beter begrijpen hoe het is om ziek te zijn, en misschien hun eigen gezondheid wat meer waarderen.

Ik laat weten wanneer mijn aflevering uitgezonden gaat worden natuurlijk! Gaan jullie dan kijken??

image

Filmen op Neude met presentator Tim Hofman

1 jaar bloggen op Jong & Borstkanker Blog: een bloggende vriendin
1 jaar bloggen op Jong & Borstkanker Blog: 10 redenen waarom je zou bloggen als je ziek bent
Facebooktwitterpinterestmail
7 reacties op “Laatste keer filmen voor BNN – Je Zal Het Maar Hebben”
  1. Hester says:
  2. Eline says:
  3. Herma says:
  4. Syl says:
  5. Anita says:
  6. tinus says:
  7. Gryt says:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten