Op weg naar het ziekenhuis voor mijn operatie poging 2

Zo, net als 2 weken geleden gaan we weer op weg naar het Antonius ziekenhuis voor mijn operatie. Heel fijn dat ik nu zo vroeg aan de beurt ben en dus niet zo lang honger hoef te lijden (ik geloof dat ik dat nog het ergste vond de vorige keer haha). Ik heb kort, maar wel oké geslapen. Toen ik wakker werd was ik serieus even vergeten dat ik geopereerd zou gaan worden, wat wel aangeeft dat ik er gelukkig relaxt inga vandaag.

Ik ga ervan uit dat het vandaag wél doorgaat en dat jullie niet weer een teleurgestelde Marike zien op Facebook vanmiddag…

Alle lieve berichtjes, appjes, en mailtjes geven veel steun. Ook heb ik veel leuke en lieve kaartjes gekregen, waarvan ik er twee met jullie wil delen:

 

get now tits

“Get now tits!”, een geweldige kaart met een toepasselijke ‘Dunglish’ uitspraak, gekregen van een collega

 

the only way is up

The only way is up! Zo is het! Een superlieve kaart van vrienden 🙂

De zenuwen heb ik voor mijn gevoel al gehad de vorige keer, laat het maar komen!

We zijn gisteren heerlijk uit eten geweest bij Kloek op Vredenburg

We zijn gisteren heerlijk uit eten geweest bij Kloek op Vredenburg

Ik heb geen idee wanneer ik me weer goed genoeg voel om te bloggen, dus jullie zullen het voorlopig met Dennis moeten doen. Hij zal vanmiddag een berichtje op mijn blog plaatsen om te laten weten hoe het is gegaan!

Tot gauw!

Marike

Operatie ging goed en Marike is opgelucht
(Preventieve) borstamputatie of borstreconstructie? Hier 10 tips!
Facebooktwitterpinterestmail
4 reacties op “Op weg naar het ziekenhuis voor mijn operatie poging 2”
  1. Mirjam says:
  2. Rob says:
  3. tinus says:
  4. Marga says:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten