Affiliate

Op mijn blog zie je af en toe links van affiliateprogramma’s. En rechts op de pagina staan links naar Bol.com en Zalando. Op deze pagina vertel ik hoe dit werkt.

Affiliate, wat is dat nu eigenlijk?

Een affiliate is een partner van een adverteerder. Zelf ben ik affiliate van Bol.com,  Zalando (via Xanox) en MyThemeShop. Als affiliate krijg je een bepaald percentage van de opbrengst die je genereert voor de adverteerder. Concreet: als je op een affiliatelink op mijn website klikt, bijvoorbeeld die van Bol.com, en vervolgens een boek koopt, krijg ik een klein percentage van de opbrengst. Dat werkt ook bij onderstaande links!

Koop bij bol.com
Logo 1 150x60

120x60

 

 

Wat betekent dat voor jou?

Een website bijhouden kost tijd en geld. Ik vind het heel leuk om dat te doen, en ik heb zeker geld voor mijn hobby over. Maar het is natuurlijk wel fijn als ik uit de kosten kan komen. En jij kunt mij daarbij helpen. Door te winkelen via de affiliate-links, krijg ik een kleine bijdrage van de winkel waar je shopt. Voor jou verandert eigenlijk niets. Als je iets bestelt nadat je op een link op mijn blog heb geklikt, zijn daar voor jou geen hogere kosten aan verbonden. Het enige wat je doet is een kleine bijdrage leveren aan mijn website, zonder dat het jou iets extra’s kost. Goede deal, toch? Wil je dit niet, dan kun je er uiteraard altijd voor kiezen om zelf het adres van bijvoorbeeld Bol.com in je browser in te typen. En mochten jullie zo fanatiek winkelen via mijn affiliate-links, dan zal ik nadat ik uit de kosten ben gaan denken aan een goed doel om financieel te steunen van deze opbrengsten.