Recensie – Je Lijf Je Looks Je Leven (Saskia Ebeli)

Hoe je er van buiten uitziet kan beïnvloeden hoe je je van binnen voelt, en andersom. Als je kanker hebt, verandert er vaak ontzettend veel aan je uiterlijk. Ik herkende mezelf tijdens de chemo bijna niet meer in de spiegel, en vond het moeilijk om mezelf mooi te voelen zonder haar, met extra kilo’s, een vettere huid, enzovoorts. Ik merkte dat het me hielp om niet alleen in pyjama te blijven hangen, maar me juist mooi aan te kleden en op te maken. Ik kreeg daar vanzelf meer energie van! Geregeld ging ik dan ook in mooie jurk naar de chemo: why not! Saskia Ebeli kreeg op haar 33e kanker en nam zich voor deze periode stijlvol door te komen, en haar tips en tricks deelt ze nu met jullie in het boek dat ze heeft geschreven, genaamd ‘Je Lijf Je Looks Je Leven’.

Voor jullie heb ik een review gemaakt van het boek ‘Je Lijf Je Looks Je Leven’ van Saskia Ebeli, en deze keer in videoformat! In deze blog een korte beschrijving van het boek en de recensie, voor een uitgebreidere indruk en inkijkje in het boek, bekijk onderstaande video.

 

Een korte samenvatting van mijn review van ‘Je Lijf Je Looks Je Leven’:

  • Alles rondom zorgen voor je innerlijk en uiterlijk, van huidverzorging en haaruitval tot ontspanning en bewegen
  • Prachtig vormgegeven en erg mooie foto’s
  • Prettige schrijfstijl: eerlijk, helder, luchtig
  • Zeer veel praktische tips, maar ook veel informatie en achtergrond
  • Gemaakt met hulp van experts: informatie is betrouwbaar en volledig!
  • Heel fijn om te hebben z.s.m. na diagnose kanker, maar ook in latere stadia zeker bruikbaar

Kortom: een aanrader en zeker het mooiste en fijnste boek over borstkanker dat ik tot nu toe heb gezien.

Wil je het boek bestellen? Gebruik dan onderstaande affiliate link, je steunt mij dan in het maken van mijn video’s en website.

 

 

Wat een gedoe was die pruik soms, ik wou dat ik destijds Saskia’s boek had gehad, dan had ik zeker geëxperimenteerd met alle toffe manieren om sjaals te dragen!

In mooie jurk naar de chemo 😉

PS: Ik heb het boek van Saskia gekregen om te recenseren, en ik heb samen met heel veel anderen haar crowdfundingscampagne gesteund. Dit heeft mijn beoordeling niet beïnvloed, ik deel alleen boeken en producten waar ik zelf echt achtersta.

 

 

Hoe ga je om met je omgeving?
(No-)Boobietrip!
Facebooktwitterpinterestmail

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten