Hier vind je een lijst met aan te raden websites die te maken hebben met (borst-)kanker. Ik ben nog bezig met het aanvullen van deze lijst. Heb je een link waarvan je denkt dat die hierbij past? Reageer dan op dit bericht!

Nationaal AYA Platform – Veel informatie voor Adolescents & Young Adults met kanker, ook een afgeschermde community waar je in contact kunt komen met lotgenoen!

Stichting Jong Borstkanker – Site bevat informatie en de stichting zorgt ook voor lotgenotenbijeenkomsten

Stichting Jongeren en Kanker – Organiseren activiteiten voor jongeren met kanker

Stichting de Amazones – Stichting voor jonge vrouwen met borstkanker. Informatieve website en een uitgebreid (openbaar) forum.

Borstkankervragen – Hier kun je vragen stellen over borstkanker en je krijgt duidelijk en uitgebreid antwoord

Young Survival Coalition – Amerikaanse stichting die zich richt op jonge vrouwen met borstkanker

Susan G. Komen – Informatieve website en community voor Amerikaanse vrouwen met borstkanker. Op deze pagina vind je ook specifieke informatie voor jonge vrouwen met borstkanker

Overweg met kanker – Informatie website vol met tips over hoe om te gaan met veelvoorkomende problemen op het gebied van lichaams- en huidverzorging bij kanker, maar ook informatie over onderwerpen als lotgenotencontact, voeding en hoe om te gaan met een “chemobrein” is hier te vinden.

Inloophuis Cabane – Een inloophuis in Utrecht waar ik graag kom, vooral bij de Bond Girls, speciaal voor jonge vrouwen

Stichting de Tegenkracht – Biedt kankerpatienten sportbegeleiding op maat. Een aanrader!

Unforgettables – Verzamelt originele cadeaus van webshops om te geven aan een zieke. Handig als je niet weet wat je iemand moet geven!

Heb je een link die in dit rijtje thuishoort? Laat het me weten!