Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews over boeken kunt vinden. Je kunt er ook bijhouden wat je aan het lezen bent en welke boeken je graag wilt lezen. Als je vervolgens connecties maakt met anderen kun je zien wat zij lezen (en aanraden). Bovendien komt Goodreads met een hoop lijstjes zoals de beste boeken van 2016, waardoor je weer inspiratie kunt opdoen.

Vorig jaar heb ik een account aangemaakt (hier te vinden) en meteen meegedaan met de 2016 reading challenge. Ik wilde 20 boeken lezen. Daarvoor moest ik op oudjaarsdag wel nog een boel uren lezen (wie begint er nu ook aan een boek van 1000 pagina’s in december), maar ik heb het gehaald! Qua tijd denk ik dat ik makkelijk het dubbele had kunnen lezen. Maar ik vergeet vaak er een boek bij te pakken of ik zit te lang op mijn telefoon. Terwijl ik lezen zo ontzettend fijn vind en er echt van ontspan. Dus met een challenge meedoen helpt me om er vaker een boek bij te pakken en meer mijn best te doen om lekker vaak en veel te lezen!

Voor 2017 heb ik al een aantal boeken op mijn ‘to read’ lijstje gezet. Zo wil ik graag ‘Nooit meer te druk’ lezen, ben ik benieuwd naar het boek ‘Judas‘ van de zussen Holleeder en heb ik gehoord dat ‘De keizer aller ziektes: Een biografie van kanker‘ ook erg interessant is, dus die staat ook al even in mijn boekenkast op me te wachten. Ik heb de teller op 25 gezet, ongeveer een boek per 2 weken, dat moet lukken! Mijn eerste boek van 2017 heb ik in ieder geval al uit 🙂

En heb je meteen zin gekregen om nieuwe boeken te kopen? Als je via deze link bij Bol.com bestelt krijg ik een kleine commissie (jij betaalt niets extra!), waarmee ik jongenborstkanker.nl kan onderhouden en hopelijk nog verder kan verbeteren 🙂

Hebben jullie nog boekentips voor me?

 

 

Wereldkankerdag - 3.5 jaar na diagnose
Terugblik op 2016
Facebooktwitterpinterestmail

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten