Update: 118 dagen na diagnose

Lieve allemaal,

Een laatste update voor ik lekker ga slapen, morgen vroeg op om weer naar het ziekenhuis te gaan. Vrijdag zijn Dennis en ik teruggekomen uit Amerika, we waren geupgraded naar de business class dus de terugvlucht was een heel avontuur! We hebben twee heerlijke weken gehad. Het was zo fijn om even echt helemaal weg te zijn. We hebben leuke dingen gedaan, veel gerelaxed en natuurlijk veel gespeeld met mijn broertje en zusjes. Het weer was fijn, en we hebben genoten van alles dat Amerika biedt. Het was (zoals altijd) moeilijk om weer terug te gaan, de twee weken gingen veel te snel voorbij en had eerlijk gezegd ook geen zin om terug te gaan (naar mijn patiëntenleven laten we maar zeggen). Wat dat betreft kwam die upgrade naar de business class op het perfecte moment, dat vonden we zo leuk dat onze gedachten gauw daar naar uit gingen.

Morgen is het zo ver, dan gaat het tweede traject in mijn behandeling beginnen, de wekelijkse chemo- & immunotherapie (Taxol & Herceptin voor de kenners). Heel veel mensen hebben aangeboden om mee te gaan, dus dat heb ik helemaal kunnen regelen. Echt heel fijn en hartverwarmend, het wordt nog gezellig die maandagen zo! Ik vind het spannend morgen. Ik zat wel in mijn ritme zo met die chemokuren, en nu zijn het weer andere kuren met ook andere mogelijke bijwerkingen dus dat is even spannend. Morgen zal het een lange dag worden in het ziekenhuis, in verband met een mogelijke allergische reactie houden ze me de eerste kuur langer in het ziekenhuis. Het is dus afwachten hoe ik me ga voelen. Ik heb daarom vrijwel niks gepland de komende tijd (niet des Marike, maar wel heel goed voor mijzelf). Met oud & nieuw doen we lekker rustig aan, ik zorg ervoor dat alle ingredienten voor een leuke avond in huis zijn en dan zien we wel hoe het gaat lopen. Vrijdag heb ik de MRI en scan voor hartpompfunctie en in het weekend ga ik lekker met Dennis bijkomen in Maastricht.

Ik wens jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar en het allerbeste voor 2014. Dat het voor jullie (en mijzelf natuurlijk) een gezond, gelukkig en liefdevol jaar mag worden.

Liefs, Marike

Update: 130 dagen na diagnose
Update: 94 dagen na diagnose
Facebooktwitterpinterestmail

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten