AYA’s van UMC Utrecht gezocht!

Heb jij tussen je 18e en 35e kanker gekregen? En ben je patiënt van het UMC Utrecht? Dan vind je het vast fijn om te horen dat er een AYA poli geopend wordt in het UMC Utrecht, waar jonge kankerpatiënten leeftijdsspecifieke zorg kunnen krijgen. Lees er HIER alles over!

Voor de opening van de poli op 13 oktober ben je als AYA van harte welkom. Daarnaast worden er AYA’s gezocht om mee te denken, bijvoorbeeld over een speciale AYA-lounge. Willen ‘wij AYA’s’ een relaxte wachtruimte voor onszelf? En zo ja, hoe zou die eruit moeten zien? En aan wat voor zorg heb je als jonge kankerpatiënt nou behoefte? Ben je patiënt van het UMC Utrecht en wil je daar je mening over geven, lees dan onderstaand oproepje en meld je aan via aya@umcutrecht.nl !

Logo-AYA2

Dinsdag 13 oktober aanstaande wordt in het UMC Utrecht de 2de AYA poli van Nederland geopend tijdens een bijeenkomst voor alle medewerkers van het Cancer Center. Jullie zijn van harte uitgenodigd hier bij aanwezig te zijn (een lunch is geregeld).

Daarnaast zouden we heel graag met AYA’s uit UMC Utrecht in contact komen om jullie ideeën en wensen voor AYAzorg (bijvoorbeeld voor het opzetten van een ‘AYA lounge’ ) te horen. We willen graag onze energie richten op zaken die jullie goed kunnen gebruiken tijdens of na de behandeling voor kanker.

Als je daarover met ons mee zou willen denken, stuur dan een berichtje met je aanmelding naar aya@umcutrecht.nl

Groet, Rhodé Bijlsma internist-oncoloog

De zus van de buurvrouw
Lieve Dennis
Facebooktwitterpinterestmail

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten