Misselijk, suf en benauwd

Alsof je door een bus bent overreden. Zo zou de operatie voelen, werd Marike vooraf verteld. Dus toen ze vanmiddag aanvankelijk redelijk monter van de operatie terugkwam, waren we erg opgelucht. Maar de bus bleek wat vertraging te hebben. “Het klopt toch wel, van die bus”, zei ze namelijk vanmiddag. Met de pijn valt het gelukkig nog wel mee, maar ze heeft wel veel last van misselijkheid en benauwdheid. Voor dat laatste heeft ze extra zuurstof gekregen. Ze heeft al vaak moeten overgeven en ze houdt niets binnen. Heel sneu, maar volgens de chirurg zou het in de loop van de avond minder moeten worden. Vooral de narcose speelt haar parten nu. Marike reageert daar altijd heftig op en het blijkt toch best moeilijk om daar een oplossing voor te vinden. Hopelijk voelt ze zich snel beter. Hoe dan ook, het was een pittige operatie en het hersteltraject zal ook wel even duren. Ze zorgen hier in ieder geval goed voor haar.

Ik heb Marike vanmiddag wat reacties op het vorige blog (en Facebook en Twitter) voorgelezen en ze was heel blij met alle lieve reacties! Super! Er waren de nodige mensen die vroegen om ons adres; ik zal jullie even een privébericht sturen. Mochten er nog meer mensen zijn die een kaartje willen sturen, laat het me even weten, dan regelen we dat.

Overigens hoorden we vanmiddag dat de plastisch chirurg speciaal voor de operatie van Marike zijn vakantie had onderbroken. Grote klasse!

wpid-20150724_202811.jpg

Marikes woning na borstoperatie

Marikes woning de komende paar dagen

Het uitzicht: skyline Nieuwegein ;-)

Het uitzicht: skyline Nieuwegein 😉

Dag na de operatie: een klein beetje opkrabbelen
Operatie ging goed en Marike is opgelucht
Facebooktwitterpinterestmail
8 reacties op “Misselijk, suf en benauwd”
  1. Nans Verschoren says:
  2. Gryt says:
    • Dennis says:
  3. René says:
    • Dennis says:
  4. Hannah says:
    • Dennis Kemperman says:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten