Laatste update: 355 dagen na diagnose

Lieve lezers van mijn update e-mails,

Maar liefst 31 e-mails heb ik jullie gestuurd waarin ik jullie vertelde hoe mijn behandelingen verliepen en hoe het met mij ging. Deze aanpak heeft me erg goed gedaan. Ten eerste scheelde het veel tijd en energie, omdat ik niet telkens hetzelfde verhaal hoefde te vertellen. Daarnaast was het voor mezelf heel goed om op te schrijven wat er allemaal gebeurd was en hoe het met me ging. Als ik weer eens ervoor ging zitten (soms met mijn agenda erbij) dacht ik vaak: jeetje, wat is er alweer veel gebeurd. Goed voor de verwerking, zeg maar, om dat allemaal op te schrijven. Maar vooral omdat ik zo ongelooflijk veel fijne en lieve reacties van jullie heb gekregen. Ging het wat minder goed, dan kreeg ik opbeurende mailtjes en voelde ik me gelijk beter. Was ik positief dan kreeg ik complimenten en lieve woorden. Doordat jullie zo goed wisten hoe mijn behandelingen verliepen, konden jullie goed rekening met mij houden. Ook had ik het gevoel dat doordat ik open was in de e-mails, jullie me makkelijker durfden te benaderen met vragen als jullie me zagen.

Vanaf het begin heb ik met het idee gespeeld om een website en blog te beginnen. Toch durfde ik niet. Ik had tijd nodig, maar nu ben ik er klaar voor om mijn verhaal openbaar te maken. Deze blog is voor jullie, zodat jullie op de hoogte kunnen blijven van hoe het met me gaat (want mijn verhaal is nog lang niet afgelopen…). Daarnaast is de blog voor mijn (jonge) lotgenootjes, die daar misschien iets aan kunnen hebben. En misschien is het ook interessant voor mensen die mij niet kennen of zelf geen borstkanker hebben (gehad), om eens een inkijkje te krijgen in hoe het nu is om te leven met borstkanker. Daarom heb ik alle 31 update e-mails als blogs op deze website geplaatst. Ik zal vanaf nu op deze website blogs plaatsen waarin ik jullie op de hoogte houd van hoe het met mij gaat, maar waarin ik ook wat breder over borstkanker en alles daaromheen zal schrijven. Omdat ik schrijven heel erg leuk vind en het me goed doet. Ik hoop dat jullie mij blijven volgen en me blijven steunen. Jullie steun heeft me het afgelopen jaar goed door doen komen. Zonder jullie had ik nooit zo vrolijk en positief kunnen blijven. Echt, zonder jullie had ik het niet gered. Mijn eeuwige dank aan degenen die reageerden op mijn mailtjes, ook al reageerde ik vaak niet of pas heel laat terug. Jullie woorden en steun zijn voor mij van onschatbare waarde. Dankjewel!!

 

Liefs, Marike

Vriendinnen
Update: 352 dagen na diagnose
Facebooktwitterpinterestmail
3 reacties op “Laatste update: 355 dagen na diagnose”
  1. Mirjam says:
    • Marike says:
  2. Hester says:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten