Tweede keer vullen van de tissue expanders

Zonder camera’s moesten we vanmorgen gewoon wachten in de volle wachtkamer bij plastische chirurgie. Verbaast me niet als nadat ik me gemeld heb voor mijn afspraak om 9:55, zich een dame meldt voor een afspraak bij mijn arts om 10:00. Het is een geluk dat de arts wel alle tijd voor je neemt, want je zou maar moeten werken onder zo’n tijdsdruk.

Op de heenweg. Op de terugweg keek ik een stuk minder vrolijk...

Op de heenweg. Op de terugweg keek ik een stuk minder vrolijk…

De vorige keer schreef ik al dat ik me best beroerd voelde na het vullen van de tissue expanders. Deze keer is er maar 5 cc meer gevuld (40 in plaats van 35), maar heb ik er nog veel meer last van. Ondanks de paracetamol en ibuprofen die ik van tevoren al had ingenomen.

Vooral rechts, mijn bestraalde kant, zorgt zoals verwacht voor de meeste problemen. Links voelt het ook strak, maar dat is prima te doen. Rechts heb ik naast het enorm strakke gevoel ook ontzettend pijn in mijn rug. Na wat googelen en rondvragen ben ik erachter dat ik niet de enige ben. Helaas, het kan erbij horen.

Dus vandaag probeer ik de dag maar gewoon door te komen. Ik heb al verschillende afleveringen van onder andere Drop Dead Diva, Suits, Modern Family en Orange is the New Black gekeken op Netflix. Zo gaat de dag in ieder geval sneller voorbij.

Volgende week donderdag staat mijn volgende afspraak, bij een andere arts want de mijne gaat op vakantie. En de week erna ben ik in Maastricht omdat Dennis een week weggaat, en te lang niet vullen wil de plastisch chirurg niet in verband met het risico op kapselvorming. Nu is het alleen zo dat ik volgende week donderdag voor de laatste keer ga filmen voor BNN’s Je Zal Het Maar Hebben die middag. En met de pijn die ik nu heb zou dat echt geen succes zijn. Dus dat wordt weinig vullen én om sterkere pijnstillers vragen.

Deze snoepjes uit het ziekenhuis zou ik wel weer willen!

Deze snoepjes uit het ziekenhuis zou ik wel weer willen!

Desondanks ben ik toch wel blij dat ik alweer iets grotere borsten heb. Ik heb de stoffen protheses die ik kreeg geloof ik twee keer gedragen en toen was ik er klaar mee. Dus ik draag maar telkens wijdere blousejes met knoopjes zodat het minder opvalt dat ik nu zo plat ben. Met elke keer vullen voel ik me iets meer op mijn gemak. Dus de pijn moet ik maar even slikken en doorzetten. Morgen weer een nieuwe dag, en die is vast weer beter dan vandaag!

De toekomst
Positief zijn betekent niet het negeren van het negatieve
Facebooktwitterpinterestmail
5 reacties op “Tweede keer vullen van de tissue expanders”
  1. Dennis says:
  2. Hester says:
  3. Je moedertje says:
  4. René says:
  5. Alma says:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten