Update: 262 dagen na diagnose

Lieve allemaal,

Even een update om te laten weten dat het inmiddels een heel stuk beter gaat! Volgens mijn hormoonwaarden ben ik nu in de overgang, ook geen pretje, maar tot nu toe in ieder geval een stuk stabieler dan de eerste weken dat ik met de hormoontherapie bezig was. Nu nog steeds bijwerkingen, vooral last van gebroken nachten, o.a. doordat ik zo’n beetje mijn bed uit zweet elke nacht 😉 Hier een leuk plaatje om dat te illustreren:

Plaatjemarikeblog

Vooral in combinatie met stramme spieren/gewrichten ben ik net een oud vrouwtje soms! Eigenlijk bizar dat ik als 26-jarige nu in de overgang zit. Nouja, heb ik in ieder geval wel wat meer aansluiting bij mijn mede-borstkankerlotgenootjes en een boel nieuwe grappige plaatjes om te bekijken 😉 Overigens heb ik ondanks de gebroken nachten toch zeker meer energie dan tijdens de chemo, dus dat is heel fijn. Ik heb na de vervelende weken dan ook eindelijk weer de puf en zin gehad om leuke dingen te doen. Dat heeft me heel erg goed gedaan, en me nieuwe energie gegeven voor de volgende fase!

Komende maandag krijg ik mijn eerste van 16 bestralingen, de laatste krijg ik op 18 juni (ik bof met Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag want dan geen bestralingen!). Ik ben al 8 tatoeagepuntjes (blauwe stipjes) rijker dus ik ben er helemaal klaar voor! Na dat traject van mijn behandeling geen reis naar Amerika zoals de vorige 2x, maar wel lekker een weekendje weg met Dennis dus dat is ook een mooi vooruitzicht!

Ik heb ook alweer voor de 3e keer gesport en dat gaat heel goed, het werkt heel motiverend dat ik zo snel vooruit ga nu! Ik kan nog steeds niet alles met mijn arm/schouder, maar mag het wel weer gaan opbouwen. Daar was ik gisteren iets te fanatiek mee (oeps), dus maar even het advies van mijn fysiotherapeut dat ik het RUSTIG op moet bouwen ter harte nemen 😉

Ik heb trouwens inmiddels ook mijn borstafdruk in huis. Het is heeeel mooi geworden, echt een kunstwerk! Ik heb ‘m vol trots in de woonkamer gezet, dus wie mijn borsten wil zien, moet gerust langskomen 😉

Ik heb (zoals altijd) nog veel meer te vertellen, maar ik houd het even hierbij. Kom gerust eens langs om bij te praten.

Fijn weekend en veel liefs!

Update: 276 dagen na diagnose
Update: 250 dagen na diagnose
Facebooktwitterpinterestmail

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten