Update: 74 dagen na diagnose

Lieve allemaal,

Een kort mailtje van mij, want zit op de tweede dag op van alweer mijn derde kuur en dat zijn niet mijn beste dagen. De afgelopen kuur is goed gegaan, heb wel een aantal uren kunnen werken ook en dat was heel fijn! Verder weer fijne weken gehad waarin ik heb geprobeerd (niet altijd gelukt) om het wat rustiger aan te doen. Was ook wel confronterend toen de verpleegster gisteren zei, nadat ze o.a. vroeg of ik wel eens ’s middags sliep (uhmmm nee), dat ik kanker er niet zomaar even bij kon doen. Ik moet zeggen dat het me deze kuur ook zwaar valt om me over te geven aan het ziek zijn en het niets kunnen doen. Ik wil niet ziek zijn! Gelukkig is dit alweer de 3e van de 4 chemokuren. En, goed nieuws, hoogstwaarschijnlijk gaan Dennis en ik tijdens mijn 4e kuur naar Amerika! Lijkt me ontzettend fijn om bij mijn familie, in een heerlijk huis en met (hopelijk) goed weer in een andere omgeving even bij te komen. Hopelijk gaat dat lukken!

Nog een vraagje voordat ik mijn laptop weer uitzet en verder ga kijken naar The Voice (ze zijn niet echt goed tot nu toe, vind ik!): heeft er iemand zondagmiddag zin en tijd om mij gezelschap te houden naast mij op de bank en samen met mij een film te kijken? Je hoeft niks te doen, niet te veel te praten, alleen naast me te zitten en me een beetje gezelschap te houden 🙂

Liefs Marike

Update: 82 dagen na diagnose
Update: 59 dagen na diagnose
Facebooktwitterpinterestmail

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten