Drukke week

Ik zit op de bank en voel de vermoeidheid tot in mijn poriën. Het is zondag en toch heb ik het gevoel alsof ik toe ben aan het weekend. Maar ik ben wél blij. Hoe dat kan? Ik ben tenminste eens niet moe van alleen maar op de bank liggen, maar ik heb voor het eerst ook écht veel gedaan!

Natuurlijk ook borstkanker-gerelateerde dingen, die gelukkig wel steeds minder mijn agenda bepalen. Deze week was dat lymfedrainage, acupuntuur, naar de bedrijfsarts en een middag Belle & Balance (herstelprogramma). Een rustig weekje…

Ik heb gesport: BodyBalance en bijna 4 kilometer hardgelopen (op de heetste dag…). Ik denk zo’n 40 kilometer gefietst en vele stukjes gelopen.

Ook met familie en vrienden heb ik veel tijd doorgebracht: een avondje met mijn familie die overwas uit Amerika, onbeperkt urenlang sushi eten in Nijmegen, een verjaardag, een avondje met een vriendin. Vrienden die statafels komen ophalen. Bijna elke avond iets dus!

Op pad geweest met mijn lieve vriendje: gaan lunchen en winkelen om wat dingen voor onze vakantie volgende week te halen.

Oh ja, en 25 uur gewerkt met o.a.: een afdelingsvergadering van 2 uur, die ik gewoon volhield en waarbij ik ook nog eens weer scherp genoeg was om met discussies mee te doen, 7 scripties nakijken als 2e beoordelaar, een PhD meeting, een stapel sollicitaties doorwerken en kandidaten selecteren, twee overleggen, dingen regelen voor een promotie van collega, zo’n 100 mails verstuurd.

En vergeet het huishouden niet: koken, boodschappen, wassen. opruimen.

Deze wasmand met schone was staat op me te wachten...

Deze wasmand met schone was staat op me te wachten…

En dan ook nog Netflix die nieuwe series online zet! Waardoor ik wel een aflevering of 10 heb gekeken…

Nou was deze week misschien iets te veel van het goede… want genoeg slapen, tijd voor mezelf en even stilstaan in plaats van doorhollen, van alles ook écht kunnen genieten, dat schiet er dan wel een beetje bij in. En rustige dagen voordat ik op vakantie ga was ook verstandiger geweest. Maar hee, kijk eens wat ik allemaal weer kan doen! Wat een verschil met een tijd geleden, met weken geleden zelfs. Zou het toch de immunotherapie zijn die is afgelopen? Het maakt ook eigenlijk niet uit. Het leven is ineens weer heel gewoon, inclusief drukte en stress om werk, en wat ben ik daar dankbaar voor!

 

 

(PS: het promoten van de #aCANforbreastCANcer-actie schoot er helaas ook bij in! Bekijk onderstaand filmpje en doe mee! Doneren kan via de actiepagina, zou super zijn als we een mooi bedrag voor Pink Ribbon kunnen ophalen!)

Nog 8 nachtjes slapen...
Borstreconstructie: second opinion in Maastricht
Facebooktwitterpinterestmail
8 reacties op “Drukke week”
  1. Nans Verschoren says:
  2. Je moedertje says:
  3. Hester says:
  4. Dennis says:
  5. Yvonne says:
  6. Ger en Jeannie says:
  7. Lieke says:
  8. Arjan says:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten