Ik heb mijn Je Zal Het Maar Hebben-aflevering gezien!

Ohhhh ik heb hem gezien, mijn aflevering van Je Zal Het Maar Hebben! Vanmorgen kwam de eindredacteur van Zodiak langs om met mij en Dennis alvast de aflevering te kijken. Ik was echt wel een beetje zenuwachtig. Hoopte dat ik alles goed verteld en uitgelegd had, dat ik eerlijk was en het niet overkwam alsof kanker wel meevalt, maar dat ik ook niet zeurderig was… Dat wel het hele verhaal in beeld kwam, dat ik niks raars deed, dat mijn haar wel goed zat. Kortom: heel spannend dus!

DSC_0141

Maar wat was het mooi!! Wow wat bijzonder om jezelf zo te zien en te horen praten. Ik heb veel gelachen maar ook wel een traantje gelaten. Jezelf dan op zo’n operatietafel zien liggen is ineens wel confronterend. Ik ben er trots op hoe ik alles heb laten zien in het programma, van mijn kale hoofd tot mijn niet-borst na mijn borstamputatie. Van vertellen over de overgang tot hoe ik erachter kwam dat ik borstkanker had. Het programma laat echt zien hoe het is, en laat voor mijn gevoel ook echt zien hoe ik ben. Volgens Dennis en ik zeker niet anders in het programma dan in het echt.

En telkens als het me echt aangreep, werd het afgewisseld met wat luchtigere fragmenten over Jahmal Derveld, een inspirerende jongen die in een rolstoel zit en met zijn rapmuziek veel mensen kan inspireren! Natuurlijk maakt Tim Hofman het programma ook wat lichter. En ik moest af en toe ook wel lachen om mezelf. Als Tim bijvoorbeeld zegt dat mijn (korte) haar leuk is, en ik hem met een veelbetekenende blik aankijk en wijselijk mijn mond houd.

De aflevering wordt “ergens in het voorjaar” uitgezonden. Zodra ik weet wanneer laat ik dat natuurlijk weten!!

DSC_0146

 

To tattoo or not to tattoo
"Wat heb ik van mijn kind geleerd"
Facebooktwitterpinterestmail
5 reacties op “Ik heb mijn Je Zal Het Maar Hebben-aflevering gezien!”
  1. René says:
  2. Je moedertje says:
  3. Hester says:
  4. Xandra says:
  5. Marjan says:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten