Operatie is geslaagd, nu nog uitsuffen

Hallo allemaal,

Dennis hier. De operatie is goed gegaan! Marike was rond half twaalf op de OK en uiteindelijk was ze, via de uitslaapkamer, om half vier weer op de afdeling. Ze is nog heel suf en ligt nu te slapen. Ze heeft al wel wat gegeten (miniscule stukjes eierkoek) en gedronken. De misselijkheid valt vooralsnog mee, maar de vorige keer kwam dat ook later. Hopelijk blijft het dit keer weg. Ook van pijn heeft ze naar eigen zeggen niet zo’n last. Het is vooral dus de sufheid die haar parten speelt.

De chirurg was net nog even langsgekomen en die was tevreden. Als het herstel voorspoedig verloopt, mag Marike misschien zelfs al morgen naar huis, maar het kan ook nog wat langer duren. De operatie was natuurlijk niet zonder risico’s en ook de komende tijd is best spannend. Hoe dan ook, nu zijn we vooral opgelucht. De zenuwen waren toch wel behoorlijk aanwezig. Marike was niet eerder zo zenuwachtig, zei ze. Opluchting, dus.

Ik weet zeker dat ik ook voor Marike spreek als ik zeg: enorm bedankt voor alle lieve berichtjes, steun en moed-inpratertjes! Het is z├│ fijn om te merken dat er zo veel lieve mensen om ons heen zijn die enorm meeleven. Dat voelt echt zo goed! Bedankt!!

Morgen weer een update!

Marike is weer lekker thuis na haar operatie
Operatie morgen!
Facebooktwitterpinterestmail
8 reacties op “Operatie is geslaagd, nu nog uitsuffen”
  1. Nans Verschoren says:
  2. Karin says:
  3. Ger en Jeannie says:
  4. Joyce Reijnen says:
  5. Sanne says:
  6. Jacobien says:
  7. Karlijn says:
  8. Hanneke says:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten