Weer terug in ons kikkerlandje

De vakantiewas hangt te drogen, de laatste spulletjes in mijn koffer wachten om opgeruimd te worden, mijn eigen fijne bed is weer beslapen en de eerste werkdag zit er alweer op! MIjn mailbox zit vol maar de relaxte vakantiestemming overheerst gelukkig nog even. Zaterdagmiddag zijn we teruggekomen uit Florida en zondag kwam ook mijn koffer weer thuis. Ik had even geregeld dat mijn koffer wat langer van Parijs kon genieten en Dennis niet met twee koffers hoefde te sjouwen van het station naar ons huis 😉

Hoewel het tijdsverschil met Amerika (het is daar tussen de 9 en 6 uur vroeger dan hier) betekent dat je door de jetlag ’s avonds niet goed kunt slapen en ’s ochtends je bed niet uitkomt, stond ik vanmorgen heel makkelijk op om half 7. Want waar ik gisterenavond nog een beetje opzag tegen de eerste werkdag na ruim 3.5 week vakantie, had ik er vanmorgen eigenlijk wel veel zin in! En hoe fijn is het om in het zonnetje naar mijn werk te fietsen 🙂 Ik hoop dat we de winter een beetje hebben overgeslagen!

Het touren door Florida in onze mooie en gloednieuwe Chevrolet Cruze beviel voor ons als autoloos stel heel erg goed en binnen no time voelde de auto als helemaal van ons, inclusief twee bakjes nootjes die over heel de auto verspreid lagen (hoe krijg ik het ook weer voor elkaar?!) en hele stapels met folders van alle leuke en mooie bezienswaardigheden in Florida. We zijn van Orlando via het Ocola National Forest naar Saint Petersburg gereden (niet die in Rusland, dat was net iets te ver), en vervolgens naar the Keys om te eindigen in Miami. Het was een ongebruikelijk koude winter in Florida wat veel bewolking, sterke wind en regen inhield, maar ach wij zijn het wel gewend dat niet alles meezit! We hebben genoten van deze reis samen. En aangezien ik de afgelopen jaren telkens rond deze tijd naar Amerika ben geweest kan ik goed zien hoe het elk jaar een stuk beter gaat. Zo had ik dit jaar:

 • Veel langer haar! Zo lang dat ik het in een staartje kon doen zonder 10.000 speldjes om alle te korte plukjes vast te zetten.
 • Veel meer energie! Ondanks dat ik zo’n beetje de halve vakantie heb gehoest en gesnotterd en de ochtend van de terugreis ook moest overgeven, had ik toch veel energie. Echte rustdagen waren niet per se nodig en op een klein dutje na in de Botanische Tuinen van Miami of in de auto hield ik het goed vol!
 • Soort-van-boobies! Ik heb in mijn bikini aan het zwembad gelegen! Aangezien het maar 1 dag daar warm genoeg voor was, en mijn boobies echt nog tennisballen zijn waar echt geen enkele beweging in zit, staat die boobietrip zeker nog op de planning!!
 • Pas in maart weer naar het ziekenhuis! Dat is toch heel anders dan je vakantie rondom je behandelingen (2014: chemo, 2015: Herceptin) moeten plannen.
 • Minder opvliegers! Gaat steeds beter, o.a. door de clonidine.
 • Meer wijntjes, een gevolg van o.a. het voorgaande punt!
 • Maar vooral: veel minder bezig met kanker en ziekzijn, gewoon vakantie vieren als stel maar dan met een gouden randje doordat alles zo extra genieten is 🙂

Binnenkort een fotoboek maken want met onze nieuwe camera hebben we heel veel mooie foto’s gemaakt! 🙂 Hieronder alvast een voorproefje!!

Het waaide nogal hard maar who cares, mijn haar waaide weer in mijn gezicht! Woehoe!

Het waaide nogal hard op de anders zo zonnige Florida Keys maar who cares, mijn haar waaide weer in mijn gezicht! Woehoe!

Bij het allerzuidelijkste puntje van Amerika! Nog geen 145 km van Cuba!

Bij het allerzuidelijkste puntje van Amerika! Nog geen 145 km van Cuba!

Dennis in Celebration, een bizar perfecte wijk bij Orlando!

Dennis in Celebration, een bizar perfecte wijk bij Orlando!

Veel liefde deze vakantie!

Veel liefde deze vakantie!

 

Uitzenddatum Je Zal Het Maar Hebben bekend
Onderweg naar The Sunshine State!
Facebooktwitterpinterestmail
6 reacties op “Weer terug in ons kikkerlandje”
 1. René says:
 2. Dennis says:
 3. ria kemperman says:
 4. Patricia Roobol says:
 5. Hester says:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten