Onderweg naar The Sunshine State!

Het vliegveld blijkt een goede plek voor het schrijven van blogs. Gratis Wi-Fi, veel tijd te doden en een goed moment om terug- en vooruit te blikken! En hoewel we om kwart voor 4 vannacht zijn opgestaan zijn we toch klaarwakker…

We hebben een fijne tijd in Texas gehad. Niet erg veel gedaan, want de combinatie lange vliegreis+jetlag+vermoeidheid+zieke familieleden had voor mij een keelontsteking, verkoudheid en een naar hoestje tot gevolg! En waar de rest van de zieken allemaal na een dag of 2 wel weer beter was, werkte dat voor mij niet zo… Dus ben nu, na bijna een week, eigenlijk nog steeds niet fit! Maar desondanks wel erg genoten van de tijd bij mijn familie. Lekker gegeten, gewandeld, een beetje geshopt, spelletjes gespeeld, gelezen, enzovoorts 🙂 Altijd heerlijk daar, en vind het nooit leuk om weer weg te gaan… maar gelukkig hebben we nog 12 dagen Florida te gaan!

We hadden dit (educatieve) spel meegenomen om met mijn zusjes en broertje (10, 12 en 14 jaar) te spelen. Wij, en zij, vonden het leuk! Een soort Triviant  maar dan met schatten waardoor het een dynamischer spel is en iedereen punten kan behalen 🙂

Men

Mens-erger-je-niet behoort ook tot de favorieten!

Hopelijk helpt de zon in Florida om me gauw weer fit te voelen! Het zou in Orlando vandaag een graad of 18 moeten worden, dus dat is wel lekker. Niet megawarm, maar wel een stuk beter dan in Nederland op het moment?!

Alvast een paar foto’s van onze reis tot nu toe:

Everything is bigger in Texas

Everything is bigger in Texas

Tijdens een heerlijk wandelingetje

Tijdens een heerlijk wandelingetje

Ik wilde niet met mijn zieke hoofd op de foto ;-)

Ik wilde niet met mijn zieke hoofd op de foto 😉

SAMSUNG CSC

Mijn kleine broertje…. (12 jaar!)

Lekker gek doen met mijn jongste zusje!

Lekker gek doen met mijn jongste zusje!

Wee

Weer aan de wandel 😉

 

Met mijn mooie zusje tijdens een zeldzaam fotomoment ;-)

Met mijn mooie zusje tijdens een zeldzaam fotomoment 😉

Superblij met de Nixon NX500-camera!

Superblij met de Samsung NX500-camera!

Wij gaan zo boarden! En dan in het vliegtuig hopelijk lekker slapen 🙂

Weer terug in ons kikkerlandje
5 redenen waarom iedereen naar Over Mijn Lijk zou moeten kijken
Facebooktwitterpinterestmail
5 reacties op “Onderweg naar The Sunshine State!”
  1. riakemperman says:
  2. Hilde says:
  3. Hester says:
  4. René says:
  5. Je moedertje says:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten