Uitzenddatum Je Zal Het Maar Hebben bekend

Blok je agenda: dinsdag 1 maart is het zover! Dan wordt de uitzending van Je Zal Het Maar Hebben uitgezonden waarin ik, en Jahmal, een inspirerende rapper in een rolstoel, centraal staan.

Samen met Tim Hofman!

Samen met Tim Hofman!

Ik heb ooit begrepen dat een half miljoen Nederlanders naar dit programma kijkt… Ik hoop ergens dat dit niet klopt want dit is wel een bizar groot aantal mensen natuurlijk! Ik maak geen geheim van het feit dat ik borstkanker heb met een openbare blog natuurlijk, maar je verhaal op televisie doen is toch heel andere koek! Straks word ik nog een BBP’er…. een bekende borstkankerpatiënt 😉

Even geleden alweer mochten Dennis en ik de aflevering alvast zien en ik kan je vertellen dat we veel hebben gelachen maar ook wel een traantje hebben gelaten. Ik heb mijn ‘borstkankerverhaal’ al zo vaak verteld dat ik vrij droog kan opsommen wat ik allemaal heb meegemaakt. Maar nu ik het mezelf zo zag vertellen op televisie kwam dat toch ineens wel binnen. Nu ik me alweer best goed voel, vergeet ik toch een beetje hoe zwaar het is geweest (en nog steeds soms is). Ik ben benieuwd hoe dat voor jullie is.

Het is ontzettend mooi geworden en ik heb veel respect voor de programmamakers. Ik denk daarom niet dat ik spijt van mijn deelname zal krijgen. Maar spannend zal ik het wel vinden als ik 1 maart voor de televisie zit.

Als je een reminder wilt krijgen tegen die tijd, meld je dan even hier aan voor het Facebookevenement dat ik heb aangemaakt!

Gaan jullie ook kijken?

JZHMH logi

Angst, het is een vreemd ding
Weer terug in ons kikkerlandje
Facebooktwitterpinterestmail
2 reacties op “Uitzenddatum Je Zal Het Maar Hebben bekend”
  1. Hester says:
  2. Chantal says:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten