Happy Cancerversary Marike!

Lieve Marike,

Happy Cancerversary! Drie jaar geleden op deze dag kregen we te horen dat jij borstkanker had. Drie bizarre jaren zijn het geweest. Moeilijke jaren, waarin we veel tegenslag hebben gekend. Maar waarin we ook heel veel fijne momenten hadden, samen en met de mensen van wie we houden. En inmiddels is het een traditie geworden die momenten te vieren en dankbaar te zijn voor al het geluk dat we ook hebben ervaren! En daarom eet ik vandaag een gebakje. Zonder jou, omdat jij bezig bent met het waarmaken van je dromen. En je weet niet half hoe trots ik op je ben!

IMG_20160902_172418

Trots, omdat jij nu lekker in Amerika zit, waar je bezig bent je carrière verder vorm te geven. Maar ook heel trots op hoe jij die afgelopen jaren je vrouwtje hebt gestaan. Dapper, positief en veerkrachtig was je, maar je was ook niet bang om het toe te geven als je je minder goed voelde. Die instelling is niet vanzelfsprekend, maar wel voor jou! Hoe jij met alles om bent gegaan, daar heb ik zo veel respect voor!

Voor mij ben je de afgelopen jaren een grote bron van inspiratie en steun geweest! Ik vond het soms heel moeilijk om om te gaan met alles wat op ons afkwam, maar jouw kracht gaf mij ook kracht. Maar boven alles ben je een geweldig persoon: mooi, lief, grappig, slim en heel maf! 🙂 Ik ben blij met jou, lieverd! En ik ben dankbaar voor het feit dat jij mijn vriendinnetje bent!

Eet jij vandaag ook een lekker gebakje in College Station? 🙂

Mijn 3e 'cancerversary'
Nieuwe avonturen!
Facebooktwitterpinterestmail
5 reacties op “Happy Cancerversary Marike!”
  1. Hester says:
  2. Marjo looij says:
  3. Verschoren Nans says:
  4. LDreijer Kok says:
  5. Ger en Jeannie says:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten