Re-integreren bij Winnock: dag 5

Moe

 

 

Morgen meer maar voor nu beschrijft dit precies hoe ik me voel!

 

 

Lees ook over dag 1 bij Winnock

… en dag 2

… en dag 3

… en dag 4

Vanaf maandag 16 maart volg ik een lang intensief programma van 3 weken bij Winnock. Ik ben daar terecht gekomen via mijn werk en op verwijzing van mijn bedrijfsarts. Het doel van dit programma is om weer te re-integreren op mijn werk nadat dit moeizaam verliep door vermoeidheidsklachten en cognitieve problemen na intensieve behandelingen voor borstkanker sinds september 2013.

winnock_logo

Re-integreren bij Winnock: dag 6
Re-integreren bij Winnock: dag 4
Facebooktwitterpinterestmail
10 reacties op “Re-integreren bij Winnock: dag 5”
  1. Hester says:
  2. Marjo says:
  3. Je moedertje says:
    • Marike says:
  4. Karlijn says:
  5. Liesbeth says:
    • Marike says:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten