Filmpje – Patientverhaal borstkanker op je 25e

Alweer bijna een jaar geleden heb ik meegewerkt aan een project van het Radboud UMC in Nijmegen (mijn geliefde studentenstad!). Ik word geïnterviewd over wat ik heb meegemaakt in de twee jaar vanaf mijn diagnose borstkanker op 2 september 2013, hoe ik die periode ervaren heb en wat ik belangrijk vind in zorg. Ik benoem ook hoe het is om zo jong, ik was pas 25, de diagnose borstkanker te krijgen en hoe dat de plannen van een twintiger compleet in de war schopt.

Stom dat ik dit niet eerder gedeeld heb! Dus beter laat dan nooit: hieronder het filmpje! Wat vinden jullie ervan?

 

Omgaan met angst na kanker
Mijn 3e 'cancerversary'
Facebooktwitterpinterestmail
5 reacties op “Filmpje – Patientverhaal borstkanker op je 25e”
  1. LDreijer Kok says:
  2. Hester says:
  3. José Sigwarth says:
  4. René says:
  5. Dennis says:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Goodreads 2017 reading challenge

Een van mijn favoriete websites op dit moment is Goodreads, een soort IMDB voor boekenliefhebbers, waar je allerlei informatie en reviews...

Sluiten